Yeni Dünya Askeri Birliğinin Oluşması

1-Dünya Ülkeleri Güvenliği için Nato ve diğer Askeri Güçler ile birlikte Ülklerin belirlenecek kendi Askerlerinide içine alan Büyük Askeri Güç oluşturulup,Moderin Paralı Eğitimli Yeni Dünya Askeri Birliği,Nato ile’de Birlikte Kurulabilir,
Bu Askeri Güç Dünyadaki Her Ülkenin Asker ve jandarma görevini yapabilir.

2-Oluşacak,Yeni Dünya Askeri Birliğine,Nato ve bazı Askeri güçler katılmasa bile
her Ülkenin bir Kısım Askeri Gücü Birleşerek Büyük Güç Birliği Oluşacak Bu Birlikten Her Ülkeye bir Ordu,gereken teçhizatlarıyla Konacak ve Kıtalar arası tesbit edilen 7-8.gereken Yerlere Büyük Takviye Birlikleri yerleştirilmesi ile gerekli tesisler yapılarak veya olan tesislerden yararlanarak ve Ülkeler arasında Asker Güvenliği Sağlanıp,Gerektiğinde Gereken Ülkelere Asker ve Teçhizatları takviyesi yapılarak Ülkelerin güvenliği ve otoritesi sağlanabilecektir.

3-Yeni Dünya Askeri Birliği Tarafsız Yönetimi ile Dünya Hukuku,Ekonomisi,
Demokrasi,idaresi ile birlikte yönetilip ve Ülkeleri Savaş korkusundan kurtarmak için Atom Bombası ile diğer silahların imalatı ve kullanılması yasaklanarak,
Ülkelerin Huzuru Sağlanması İle Ülkelerde Fazla Askerlerin iptal edip,Bu İnsanları, Başaka işlerinde Değerlendirerek,Ülkeler Zenginleşebilirler.

4-Yeni Dünya Birliği Oluşumuna ilk etapta katılmak istemyen Ülkeler olabilir, Katılmayan bu Ülkeler Cunta,Krallıkla yönetilseler dahi Kendi vatandaşını, Din,ırk gibi Ayrımcılıkla,Yargılamadan insanlar topluca öldürürler ise İnsan hakları ihlali gerekcesi ile Yeni Dünya Askeri Birliği olaya müdehale ederek, Zulmü yapan Ülke ve kişileri Yargılanıp cezalandırılabilecektir.

5-Yeni Dünya Birliği oluşumuna katılmayan ve Katılmak istemeyen Ülkeler,Yeni Dünya Birliğine katılmış Ülkelerden birine Savaş Açar ise Yeni Dünya Birliği’nin
Ülkelerine Savaş Açmış sayılarak,Yeni Dünya Askeri Birliği,Savaş açan Ülkeyi Etkisiz hale getirerek ve Yargılayıp verdiği Zararlarda ödetebilecektir.
Yeni Dünya Birliğin oluşumuyla,Yeni Dünya Askeri Birliği Yönetimi ve idaresi için Her Ülkede gereken Bina ve Tesisler Yapılarak,Dünya Barışı Sağlanabilir.